Put alternative text here : no

Menn utsatt for vold

Myten om at du ikke er en mann hvis du lar deg diktere av partner bidrar til å isolere voldsutsatte, og øke voldsutøvers makt. Du kan lese mer om temaet ved å følge linken til brosjyren fra Reform om menn utsatt for vold ved å klikke på brosjyren til venstre, eller følge linken under Fakta og myter om menn utsatt for vold

Personer som ønsker å lese mer om temaet kan følge linken http://www.reform.no til ressurssenter for menn, du kan også kontakte Reforms mannstelefon på tlf. nr. 22340960.

En del personer ringer til krisesenteret fordi de ønsker å bli værende i forholdet, men ønsker at volden skal ta slutt. Det kan være et forhold der en person tyr til vold, eller at begge tyr til vold for å løse konflikter. Vi anbefaler at dere tar kontakt med Lofoten og Vesterålen familievernkontor, http://www.bufdir.no/familie/kontor/vesteralen som tilbyr familieterapi og sinnemestringskurs som gjennomføres av fagpersoner med denne typen kompetanse. En forutsetning her er at de som utøver vold ønsker å gjøre noe med det.